سوربیتول یک پلی ال (الکل پلی هیدریک)می باشد که تحت شرایط خاصی از گلوکز به دست می آید.
تثبیت کننده رطوبت است حلالیت آن در آب زیاد می باشدولی در روغن به مقدار کم حل می شود.
شیرینی آن حدود 60درصد ساکاروز است به محلول 70درصد آن می توان 1.5 درصد ساخارین اضافه نمود. این قند توسط مخمر تخمیر نمی شودو در مقابل حرارن(پخت)باثبات است.
سوربیتول رطوبت را در خلال نارگیل و آبنبات ها حفظ می نماید.
به آشامیدنی های کم کالری جهت ایجاد پیکره و بهبود مزه اضافه میشود.
در فراورده های رژیمی مانند آبنبات بدون شکر و آدامس نیز کاربدر دارد.
به عنوان اصلاح کننده کریستالیزاسیون در شکر نرم مخصوص شیرینی پزی استفاده میشود.
سوربیتول براساس ترکیب شیمیایی که دارد در بدن بدون حضور انسولین متابولیسم میگردد. به همین دلیل برای افراد دیابتی مناسب است و قند مخصوص این بیماران می باشد.
سوربیتول ,مخصوص ,کم ,رطوبت ,شکر ,میشود ,می باشد ,شکر و ,و آدامس ,آدامس نیز ,بدون شکر
درباره این سایت